вівторок, 14 грудня 2010 09:09

За Мельниченком стоять впливові люди в погонах

За Мельниченком стоять впливові люди в погонах

Колишній майор Держслужби охорони Микола Мельниченко невисокої думки про професійність СБУ.

Про це він заявив в понеділок в ефірі телеканалу ТВі.

"Якби СБУ була більш професійною, наша країна була б зовсім іншою країною. У 1999 році не захопили б владу незаконно Кучма і його клан, у 2004 році не був би президентом Ющенко, якого, до речі, наші люди не хотіли…", - обмовився майор.

На запитання, яких людей Мельниченко має на увазі, останній уточнив: "наші люди, які за мною стоять".

Водночас, він відмовився назвати конкретні прізвища цих людей.

"Ці люди в погонах. Так, вони працюють у спецслужбах, на керівних посадах. І вони можуть впливати, і не тільки в Україні… Про Мельниченка ви вже чули, а в наступному, 2011 році ви дізнаєтесь інші прізвища тих впливових людей", - заявив майор.

Мельниченко відкинув думку про те, що серед цих впливових людей може бути Євген Марчук: "Євген Кирилович злякався, у нього не вистачило мудрості для того, аби піти із нами до кінця".

Він також зауважив, що у справі, яка починалася касетним скандалом, повинно бути логічне завершення у вигляді вироку суду.

"Або ці "герої" - Литвин і Кучма повинні бути притягнуті до кримінальної відповідальності, або Мельниченко повинен бути притягнутий до кримінальної відповідальності…", - висловив думку колишній співробітник Державної служби охорони України.

Він також додав, що не має сумнівів у прямій причетності Володимира Литвина до справи про викрадення і вбивство журналіста Георгія Гонгадзе: "Я абсолютно переконаний у тому, що саме Литвин інструктував, що потрібно робити Кравченку".

"Литвин хотів пов'язати кров'ю Кучму, оскільки Кучма своїх кардиналів сірих, таких як Литвин, міняв... Незабаром наші люди візьмуться і за Литвина. Якщо почнеться суд, тоді я цій людині не заздрю, тому, що наші люди в погонах до нього дістануться", - додав Мельниченко.

Раніше Мельниченко заявляв, що за ним "стоять більш впливові та сильні люди, ніж якась там Росія та її спецслужби". 

Українська правда

Зараз ви читаєте новину «За Мельниченком стоять впливові люди в погонах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі