субота, 04 вересня 2010 09:27

За Кадилак Могильова заплатили українці?

За Кадилак Могильова заплатили українці?
Народний депутат від НУ-НС Генадій Москаль заявляє, що міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов купив автомобіль Кадилак за бюджетні кошти.

Про це він сказав в ефірі Шустер live.

"Ваш Могильов, який дурить весь український народ говорячи, що якийсь благодійник купив йому Кадилак. Ось довідка з магазину, яка свідчить, що машину купило міністерство внутрішніх справ України. Тобто вона придбана за державні кошти.Чому він не сидить, а виж голосували , що не можна купувати за державні кошти(прем"єр-міністр Микола Азаров заборонив  державному казначейству видавати кошти на купівлю нових машин за державні кошти-Ред.)", - зазначає політик.

Він також переконаний, що до кримінальної відповідальності необхідно притягнути народного депутата Інну Богословську.

"Ви скажіть, кого саджати. От Інна Германівна(Богословська-Ред.)  на 70 мільйонів жила, вкрала майна от сидить на ток-шоу. Чому не порушують проти неї справу?", - запитує Генадій Москаль.

Раніше міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов заявив, що автомобіль Кадилак йому подарував благодійник. Як пояснив керівник міліцейського відомства міліція фінансується приблизно на половину від потреби, "тому ми завжди раді допомозі".

Він також запевняв, що авто передано у законний спосіб.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «За Кадилак Могильова заплатили українці?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі