субота, 26 вересня 2020 14:41

За добу почали 15 кримінальних справ за фактами порушень виборчого процесу

За добу почали 15 кримінальних справ за фактами порушень виборчого процесу
Усього почали 100 справ. Фото: pexels.com

За минулу добу почали 15 кримінальних справ за фактами порушень у рамках місцевих виборів.

Усього зареєстрували понад 100 кримінальних проваджень, повідомляє Нацполіція у Facebook.

Протягом доби в поліцію надійшло 159 заяв і повідомлень. Найбільше повідомлень зафіксовано в Києві - 27, 16 повідомлень - в Чернівецькій області, 15 - у Київській, 13 - у Дніпропетровській, а також по 11 - у Кіровоградській, Одеській та Рівненській областях. У Вінницькій області - 9 повідомлень, а в Чернігівській - 8.

"Усього з 5 вересня територіальні органи Нацполіції зареєстрували 1083 заяви і повідомлення, пов'язані з виборчим процесом. До Єдиного реєстру досудових розслідувань за цей період внесено відомості про 100 кримінальних правопорушення", - зазначено в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місцеві вибори: СБУ провела перше затримання за підкуп

52 справи пов'язані з порушенням виборчого законодавства, 48 - з виборчим процесом.

В Одесі кілька кандидатів-клонів подали документи для участі у виборах мера. Вчора до міської територіальної комісії подали документи ще один Геннадій Труханов (чинний мер), кілька Філімонових (Олег Філімонов, висуванець від "Слуга народу") і один Зеленський.

Зараз ви читаєте новину «За добу почали 15 кримінальних справ за фактами порушень виборчого процесу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі