понеділок, 10 грудня 2007 14:42

За Добкіна взявся харківський губернатор

Губернатор Харківської області Арсен Аваков має намір поставити перед Верховною Радою питання про призначення дострокових виборів Харківського міського голови і Харківської міської ради.

Про це йдеться у заяві Авакова, що опублікована на сайті Харківської облдержадміністрації.

За словами губернатора, найближчим часом ним будуть підготовлені і спрямовані до Верховної Ради відповідні матеріали.

"Для початку процедури перевірки порушень міським головою Харкова і Харківською міськрадою Конституції і законів України... для ухвалення парламентом відповідного рішення про призначення дострокових виборів Харківського міського голови і Харківської міськради", - пояснив він.

Аваков відзначив, що облдержадміністрація неодноразово звертала увагу керівництва міськради й інших компетентних органів "на численні порушення міськрадою і міським головою Харкова вимог законодавства в різних сферах життя міста".

"Замість неухильного дотримання діючого законодавства, керівництво міськради продовжує відверто ігнорувати вимоги компетентних органів про негайне усунення всіх порушень закону", - заявив губернатор.

"При цьому, керівники міста намагаються перекласти провину на обласну державну адміністрацію і правоохоронні органи, обвинувачуючи їх у вигаданому політичному переслідуванні", - додав він.

Мером Харкова є член Партії регіонів Михайло Добкін, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «За Добкіна взявся харківський губернатор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі