середа, 16 квітня 2014 00:06

Спецтема: Війна на Донбасі

З терористами не можна вести переговори — міністр юстиції

З терористами не можна вести переговори — міністр юстиції
Павло Петренко

Міністр юстиції України Павло Петренко заявив, що з терористами, які орудують в східних областях нашої країни, не можна проводити переговори.

Про це він сказав в ефірі "5 каналу".

За словами міністра, сепаратисти і терористи, які створюють загрозу для життя наших громадян, не мають ані політичних уподобань, ані національних ознак.

"З терористами не можна вести переговори", - зазначив Петренко.

На його переконання, проведення антитерористичної операції є правильним рішенням, оскільки вона є реакцією на терористичну операцію, організовану ззовні.

"Це достатньо для того, щоб Рада національної безпеки і оборони ухвалила рішення про застосування Збройних сил", - додав міністр юстиції.

Нагадаємо, 14 квітня виконувач обов'язків президента, голова Верховної Ради Олександр Турчинов підписав указ про початок антитерористичної операції на сході України. Контроль за виконанням цього рішення покладається на секретаря РНБО України Андрія Парубія.

Під час телефонної розмови з генсеком ООН Пан Гі Муном Турчинов заявив про те, що Україна не заперечує проти проведення спільної антитерористичної операції з миротворчими силами ООН.

Зараз ви читаєте новину «З терористами не можна вести переговори — міністр юстиції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі