вівторок, 24 червня 2008 11:44

З правоохоронцями билася донька Тимошенко, а не Шон Карр?

У Міністерстві внутрішніх справ України створені комісія і призначена службове розслідування по інциденту між військовослужбовцями внутрішніх військ і зятем прем"єр-міністра Шоном Каром в Одесі.

Як повідомили в департаменті зв"язків із громадськістю і міжнародної діяльності МВС України у вівторок, до складу комісії ввійшов заступник командуючого внутрішніх військ МВС, передає "Інтерфакс-Україна".

Комісія створена з метою об"єктивної перевірки обставин інциденту. За інформацією департаменту, комісія вивчить пояснення і рапорти військовослужбовців, що безпосередньо брали участь в інциденті, і на їхній підставі буде робити свої висновки.

У той же час, як повідомляє "Газета По-Киевски", очевидець події Олег (він попросив не називати його прізвище) розповів, що бачив цей конфлікт із самого початку.

"Нам здалося, що вся компанія байкерів була, швидше за все, під кайфом. Вони були дуже агресивні і першими полізли в бійку, коли патруль зупинив їх", - розповів він.

Водночас, газета "Сегодня" наводить копії актів медичного огляду двох співробітників внутрішніх військ - прапорщика Дмитра Осипенка і солдата Вадима Губського.

Так, відповідно до першого документа, виданого Одеським бюро судмедекспертизи на ім"я Губського ввечері 20 червня під час несення служби в результаті бійки з невідомою жінкою він одержав легкі тілесні ушкодження.

Судмедексперт зафіксував у нього на шиї глибоку довгу подряпину, садна в області щелепи, синці в скроні і рани на кисті. Ці травми, на думку фахівця, були нанесені за кілька годин до огляду.

Судячи з другого документа, прапорщик Дмитро Осипенко отримав "чоловічу травму".

За його словами, він одержав удар в область паху від невідомої жінки. Газета відзначає, що в інциденті брала участь тільки одна жінка – Євгенія Тимошенко.

Обидва висновки датовані 21 червня і підписані лікарем Малютенко В. І, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «З правоохоронцями билася донька Тимошенко, а не Шон Карр?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі