субота, 01 березня 2014 20:55

З Харківської ОДА скинули російський прапор

З Харківської ОДА скинули російський прапор
Фото: uk-ua.facebook.com

Міський голова Харкова Геннадій Кернес заявив, що бере на себе відповідальність за порядок в Харкові і відсутність закликів до сепаратизму.

"Я беру на себе персональну відповідальність, щоб ми зберегли тут порядок, і щоб тут не було жодних закликів до сепаратизму", - підкреслив Кернес, передає "Інтерфакс-Україна".

Він повідомив, що з будівлі Харківської облдержадміністрації вже знято російський прапор, встановлений учасниками штурму в суботу вдень.

"Я думаю, що прапор, який майорів над будівлею обласної державної адміністрації - це прояв тих емоцій, які були у харків'ян. Упевнений в тому, що жодний відповідальний чиновник, який працює в будівлі адміністрації, не дозволяв собі ніяких сепаратистських дій", - уточнив мер Харкова.

Кернес також висловив переконання, що центральна влада має прислухатися до думки громадян у всіх регіонах України, в тому числі і до харків'ян, які хочуть провести референдум з питання скасування депутатської недоторканності.

Відповідаючи на питання, чи не має наміру він звертатися за військовою допомогою до Росії, він сказав: "Я не буду нікуди звертатися. У мене немає такої компетенції, таких повноважень звертатися до керівництва іншої держави, тому я виключаю будь-які такі прояви".

Зараз ви читаєте новину «З Харківської ОДА скинули російський прапор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі