вівторок, 11 грудня 2007 15:28

З голосуванням по Тимошенко розбиратиметься СБУ

З голосуванням по  Тимошенко розбиратиметься СБУ

Депутати Ярослав Федорчук, Олександр Омельченко Іван Денькович написали заяву на ім"я генпрокурора Олександра Медведька та голови СБУ Валентина Наливайченка з проханням перевірити причини збоїв у роботі системи "Рада".

Про це повідомив журналістам представник БЮТ Андрій Кожем"якін.

За його словами, у разі доведення факту зовнішнього втручання у роботу системи Рада, причетні до цього можуть бути звинувачені по трьох статтях кримінального кодексу.

"Є три статті , які я тут бачу. Перша - втручання у роботу системи "Рада", дурга – втручання у роботу народного депутата і третє, набагато серйозніше – це посягання на конституційний лад, тому що голосування було за прем"єр-міністра"

Кожем"якін показав список поіменного голосування , в якому видно, що комуністи і блок литвина під час голосування витягли свої картки з приладів.

Коли депутат голосує, у розшифровці стоїть позначка "+". Коли проти – позначка "-". Коли не беруть участі у голосуванні – стоїть "0". А в цій розшифровці, біля прізвищ "регіоналів", комуністів і блоку Литвина стоять крапки, що означає, що картки були вилучені.

Водночас, відповідаючи на питання щодо можливості втручання в систему "Рада", яка має багатоступеневий захист, він припустив, що фальсифікація відбулася з відома працівників апарату ВР.

"От у вас на телефоні є система захисту. Це пін-код, і його виставляє власник. Ну от, там теж є система захисту", - додав він, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «З голосуванням по Тимошенко розбиратиметься СБУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі