понеділок, 14 грудня 2015 16:04

З Януковича і Ко в Росії "збивають" гроші - нардеп

З Януковича і Ко в Росії "збивають" гроші - нардеп
twitter.com

Екс-президент Віктор Янукович та інші політики-втікачі з України в Росії живуть не розкішно. А наближені до Кремля люди потроху відбирають у них гроші.

Про це на "Апострофі" пише нардеп Віталій Чепинога.

"За моїми даними, наші політичні "втікачі" у Росії, враховуючи екс-гаранта, відчувають себе "не так щоби". Не "жебракують", але й не "розкішно живуть"... На перигорські трюфелі і бретонські устриці коштів, ймовірно, вистачає, але не більше того. Драйву немає", - розповів він.

За словами нардепа, "брати-слов'яни", наближені до Кремля, "наших" там тихо пресують і акуратно відбирають вкрадені раніше в Україні гроші і активи".

"Недарма ж, наприклад, колишній головний "фіскал" Клименко хоче повернутися в Україну, знімає про себе смішні і тупі рекламні ролики, а колишній заступник глави АП Андрій Портнов досить успішно судиться з українською владою. Вони б хотіли повернутися. Тому що вигнання - це вигнання, і нічого комфортного в ньому немає", - додав Чепинога.

Раніше Янукович заявляв про можливе повернення у політику.

Зараз ви читаєте новину «З Януковича і Ко в Росії "збивають" гроші - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі