середа, 20 серпня 2008 14:05

Всупереч указу Ющенка Єхануров пообіцяв авіацію на параді

Міністр оборони України Юрій Єхануров заявив, що літаки військової авіації візьмуть участь в параді військ на День незалежності. Про це він сказав сьогодні в Севастополі.

За його словами, сьогодні Міноборони України вирішує деякі технічні питання щодо цього. Також він повідомив, що літаки і вертольоти, які беруть участь в параді військ, проводили тренувальний політ над Києвом.

Нагадаємо, сьогодні Президент України Віктор Ющенко своїм Указом заборонив демонстрацію технічних можливостей літальних апаратів під час підготовки (тренувань) і проведення параду військ в місті Києві. Він доручив Міністерству оборони за участю КМДА прийняти всі заходи для безпеки громадян під час проведення в місті Києві параду військ, підготовки до нього, практичних тренувань в районі його проведення, а також під час прольоту 30 літальних апаратів.

Представники Київської міськдержадміністрації раніше виступили проти польотів авіатехніки над центром столиці під час свята, нагадавши, що в історії України вже були трагедії під час авіашоу, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Всупереч указу Ющенка Єхануров пообіцяв авіацію на параді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі