четвер, 27 грудня 2012 14:12

Всі твердження Кузьміна щодо Немирі — безпідставні — адвокат отримав відповідь від ГПУ

Всі твердження Кузьміна щодо Немирі — безпідставні — адвокат отримав відповідь від ГПУ
Фото: gazetavv.com

Народний депутат Григорій Немиря не має жодного відношення до фінансування партії "Батьківщина "та корупційних махінацій, в яких його звинувачують.

Про це на прес-конференції в Києві сказав адвокат депутата Микола Титаренко.

"З метою уникнення маніпуляцій причетності Григорія Немирі до діяльності кампанії, яку зараз перевіряє Генпрокуратура, до цієї фірми направлено адвокатський запит. У ньому я поставив в кілька запитань, на які нещодавно отримав відповідь. У відповіді було зазначено, що ця кампанія з Григорієм Немирею жодних контрактних відносин не мала, і ніколи від нього не отримувала платежів жодним способом", - пояснив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рада може і буде працювати без п'яти депутатів - Лавринович

Окрім того, адвокат додав, що ця відповідь свідчить про те, що всі твердження заступника Генпрокурора Рената Кузьміна щодо незаконного фінансування партії "Батьківщина" є безпідставними.

Нагадаємо, асоціація "Український правозахисний альянс" подала позов до Григорія Немирі, бажаючи з'ясувати, з якими британськими PR-компаніями він співпрацював, коли був віце-прем'єром.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: УДАР: Янукович призначив уряд – збірну "сім'ї" та олігархів

19 грудня Ренат Кузьмін повідомив, що прокуратура проводить перевірку фактів фінансування партії "Батьківщина" з 2007 по 2010 роки через офшорні компанії.

Зараз ви читаєте новину «Всі твердження Кузьміна щодо Немирі — безпідставні — адвокат отримав відповідь від ГПУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі