Ексклюзиви
неділя, 13 грудня 2020 15:16

ВР може паралізувати роботу Міносвіти на два місяці

ВР може паралізувати роботу Міносвіти на два місяці
Пріорітети роботи Шкарлета відповідають очікуванням трудових колективів педагогів шкіл - Януць. Фото: rada.gov.ua

Наступного тижня у Раді анонсований розгляд кадрових питань Уряду. Зокрема, мають голосувати призначення міністром освіти Сергія Шкарлета, а також міністром енергетики Юрія Бойко.

"Якщо парламент не зможе проголосувати за міністрів 15-18 грудня і буде прийняте рішення про роботу парламенту в режимі комітетів 12-22 січня, а не пленарні засідання (в умовах локдауну), то міністерства до лютого будуть без керівників і практично буде паралізована їх діяльність", - зазначив з цього приводу на своїй Facebook сторінці експерт з питань освіти Андрій Черних.

Зауважимо, що освітяни вже закликали КМУ та ВР підтримати кандидатуру Сергія Шкарлета (чинний в.о) на посаду міністра освіти.

Так, за словами голови Київської міської організації освіти і науки України Олександра Януць, пріорітети роботи Шкарлета відповідають очікуванням трудових колективів педагогів шкіл, ВНЗ та профспілки освітян.

Зараз ви читаєте новину «ВР може паралізувати роботу Міносвіти на два місяці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути