понеділок, 04 серпня 2008 13:35

Восени Добкін і Кернес можуть змінити партійну прописку

Восени цього року, із загостренням політичного протистояння в Києві, в Харкові можна чекати радикальної зміни політичних пріоритетів у представників міської влади.

На думку заступника Директора Агентства моделювання ситуацій Олексія Голобуцького, вже найближчим часом можна чекати виходу зі складу ПР когось з тендему Добкін-Кернес.

"Буквально восени цього року можна чекати зміни партійної прописки тандема Добкін-Кернес одночасно або ж поетапно.

Сьогодні вже цілком очевидно, що необхідний рівень політичних гарантій, особливо після низки гучних кримінальних справ, порушених проти Кернеса, харківським чиновникам може забезпечити лише вища влада в країні - Президент Україні в особі його Секретаріату.

В той же час, Партія регіонів, як на обласному рівні, так і на рівні центрального керівництва відверто ухвалила рішення дистанціюватися від дискредитованих чиновників і політиків, щонайменше до позитивного врегулювання по низці кримінальних справ", - відзначив експерт, пише "Вчасно.info".

На думку Голобуцького, зміна політичних пріоритетів вищих чиновників міської влади свідчить про те, що в регіоні вестиметься украй жорстка політична боротьба з багаторівневим використанням адміністративного ресурсу.

"Добкін має тривалу історію зміни політичних пріоритетів. Геннадій Кернес - блискучий політтехнолог, обізнаний в особливостях адмінресурсу на практиці. Все це стане передумовою до посилювання політичної комунікації в регіоні і різнорівневого використання потенціалу адміністративного ресурсу", - сказав Голобуцький, пише ForUm.

Зараз ви читаєте новину «Восени Добкін і Кернес можуть змінити партійну прописку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі