вівторок, 15 квітня 2014 23:43

Спецтема: Війна на Донбасі

Ворог України сидить не в Москві, а всередині нашої країни — Михальчишин

Ворог України сидить не в Москві, а всередині нашої країни — Михальчишин
Юрій Михальчишин. Фото: expres.ua

У "Свободі" упевнені, що російські диверсанти не змогли б безмежно господарювати в Криму і захоплювати адмінбудівлі та райвідділи міліції у східних областях України без пособництва внутрішніх зрадників.

Таку думку в ефірі телеканалу "112 Україна" висловив народний депутат від фракції ВО "Свобода" Юрій Михальчишин.

Зокрема, політик зазначив, що без внутрішнього пособництва російським окупантам не вдалося б спровокувати сепаратистські настрої в Криму і на Сході України.

Михальчишин підкреслив, що ворог нашої держави, насправді, сидить не в Москві і не в Кремлі.

"У нас ворог внутрішній. Зовнішній не такий страшний, як внутрішній. Без внутрішнього пособництва окупантам не вдалося б так швидко захопити Крим. Без внутрішнього пособництва не здавали б райвідділи міліції в Донецькій і Луганській областях", - пояснив депутат.

За його словами, необхідно прийняти відповідні законодавчі ініціативи, які передбачатимуть, що треба робити з тими, хто сіє паніку, занепадницькі настрої і пораженство.

"І займається пропагандою того, що нібито в Україні керує не тимчасова влада, яку все ж український народ обирав, а керують неназвані американські куратори, резиденти, директор ЦРУ", - резюмував Михальчишин.

Зараз ви читаєте новину «Ворог України сидить не в Москві, а всередині нашої країни — Михальчишин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі