вівторок, 25 вересня 2012 13:33

Володимир Кличко: Україну перетворюють на "бананову республіку"

Володимир Кличко: Україну перетворюють на "бананову республіку"
Фото: tabloid.pravda.com.ua

Україна живе в переломний момент, коли не влада боїться народ, а навпаки. Політика в державі "ведеться, як в банановій республіці".

Про це заявив співзасновник благодійного Фонду братів Кличків, чемпіон світу з боксу Володимир Кличко на відкритті нового дитячого спортмайданчика в Миколаївщині, повідомляє прес-служба партії.

"Наша країна живе в переломний момент, коли не влада боїться народ, а навпаки. Мені прикро, що в нашій державі політика ведеться, як в банановій республіці", - розповів Кличко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко не йде зі спорту, він просто не "боксуватиме до старості"

На його переконання, найефективніший спосіб домогтися змін — взяти участь у виборах, проголосувати так, як велить серце і розум, зробити вибір задля майбутнього — свого і своїх дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Серед "регіоналів" найбільше порушників критерію доброчесності - "ЧЕСНО"

На запитання присутніх, як він ставиться до політичної партії "УДАР", чемпіон світу з боксу зазначив, що він впевнений у лідері цієї партії, хоча і був проти того, аби Віталій Кличко йшов у політику. "Але з часом я зрозумів, що це його покликання - змінити життя українців на краще", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко: Україну перетворюють на "бананову республіку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі