вівторок, 18 вересня 2007 15:25

Волков ліквідує посаду Президента у разі проходження в Раду

Виборчий блок "КУЧМА" (Конституція - Україна - Честь - Мир - Антифашизм) обіцяє ліквідувати пост Президента у разі проходження у Верховну Раду.

Про це повідомив лідер блоку Олександр Волков на прес-конференції у Вінниці.

"Ми обов"язково внесемо на розгляд парламенту питання про ліквідацію цієї надбудови в системі влади - Президента, його Секретаріату", - сказав він.

Волков вважає, що ліквідація поста Президента і його апарата дасть змогу значно підвищити видатки на соціальні потреби населення.

"В 2003 році на утримання Президента Леоніда Кучми і його Адміністрацій було витрачено 88 млн гривень, в 2007 році в бюджеті на утримання Президента і його Секретаріату, у яких практично немає влади, заплановано 857 млн гривень - майже в 10 разів більше", - заявив він.

На думку Волкова, нинішнє законодавство практично не залишило в руках Президента владних повноважень і важелів впливу на соціально-політичну й економічну ситуацію в країні.

Блок "КУЧМА" обіцяє встановити парламентську форму правління у разі проходження в Раду.

26 серпня Центральна виборча комісія зареєструвала виборчий блок "КУЧМА" ("Конституція - Україна - Честь - Мир - Антифашизм") на вибори Верховної Ради.

Блок створений 2 партіями: "Всеукраїнське об"єднання "Центр" і "Союз".

Лідер блоку - Олександр Волков, повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Волков ліквідує посаду Президента у разі проходження в Раду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі