Ексклюзиви
пʼятниця, 12 квітня 2019 08:14

Волкер висловився про кандидатів у президенти України

Волкер висловився про кандидатів у президенти України
Спецпредставник Державного департаменту США з питань України Курт Волкер заявив, що США не підтримують жодного з кандидатів у президенти України. Фото - BBC

США не підтримують жодного з кандидатів у президенти України. Але виступають за дотримання принципів. Про це заявив спецпредставник Державного департаменту США з питань України Курт Волкер.

За його словами, перший тур виборів пройшов в Україні успішно.

"Бажаємо вам успіхів у проведенні другого туру президентських виборів, а також парламентських восени. Традиційно США не висловлюють підтримку жодному з кандидатів на виборах, втім, виступають за дотримання принципів", – сказав він, передає "Інтерфакс-Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дебатів чекають прихильники обох кандидатів

При цьому Волкер акцентував увагу на тому, що США підтримують Україну в розвитку основ демократії, в економічних реформах, в боротьбі проти корупції і розвитку сильної суверенної безпечної держави.

Росія використовуватиме всі інструменти гібридної війни, незважаючи на те, хто виграє вибори президента України. Так вважає спеціальний представник Державного департаменту США у справах України Курт Волкер.

Зараз ви читаєте новину «Волкер висловився про кандидатів у президенти України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути