четвер, 18 жовтня 2007 17:29

Волгу вигнали із СПУ за підтримку Януковича

Волгу вигнали із СПУ за підтримку Януковича

16 жовтня Голосіївським районним у місті Києві комітетом СПУ було ухвалено рішення про виключення Василя Волги з лав партії. Про це повідомили в прес-службі СПУ.

Як зазначили в прес-службі, серйозних причин для рішення, прийнятого стосовно Волги на розширеному засіданні Голосіївського районного комітету та Центральної контрольної комісії, було декілька.

"Починаючи з червня 2005-го і до цього часу Василь Волга на засіданнях Голосіївського районного комітету був присутній лише двічі. Уперше - коли ми приймали його до лав партії, ну а вдруге - якраз на нещодавньому засіданні, на якому його й виключили з лав СПУ. Василь Волга не лише не з"являвся на засідання, а, на жаль, фактично, майже ніяк не долучався до роботи партійної організації, а це, безумовно, є грубим порушенням Статуту СПУ. Ми, зі свого боку, всіляко намагалися підключити Василя Олександровича до нашої роботи, однак намарно. На жаль, у нас склалося прикре враження, що Василь Олександрович вважав себе людиною з надто високим статусом, щоби працювати в партії нарівні з усіма. Тому в ухваленому нами 16 жовтня рішенні і з"являється формулювання "виключити із членів СПУ за дії, несумісні зі Статутом партії", – зазначає прес-служба.

Рішення про виключення Василя Волги з Соціалістичної партії України було підтримано майже одностайно - утримався лише один, -повідомляє прес-служба, передає "proUA".

Зараз ви читаєте новину «Волгу вигнали із СПУ за підтримку Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі