неділя, 27 лютого 2011 18:48

Водій "Ланоса" розбив три автівки і травмував жінку з дитиною

Водій "Ланоса" розбив три автівки і травмував жінку з дитиною

У центрі Донецька - на перетині вулиці Університетської і проспекту Миру 26 лютого близько 11 години дня загорівся автомобіль "Ланос". Його водій, за словами очевидців, на великій швидкості наздогнав і вдарив в задню частину "Вольво", а потім спробував сховатися з місця події. Проте, проїхавши кілька десятків метрів, врізався в "Кіа", яка скидала швидкість, наближаючись до світлофора. Від удару "КІА" за інерцією проїхала кілька метрів і протаранила "Шкоду". "Ланос" тим часом загорівся.

Водія "Ланоса" врятували охоронці, які вибігли з найближчих магазинів. За їх словами, молода людина пеербувала в неосудному стані. Пожежники не встигли згасити "Ланос", машина повністю згоріла за 5 хвилин.

У травматології опинилася дружина і 3-річна донька водія "КІА".

"Ми їхали до супермаркету, дружина і дочка сиділи на задньому сидінні, коли цей "Ланос" вдарив нас ззаду. Про силу удару я суджу за тим, що його швидкість була величезною. Моя ж швидкість була не більше 40 км / год", - розповів Олександр, водій постраждалої машини "КІА".

Прибулі на місце співробітники ДАІ про всяк випадок відвезли до травматології і порушника. 22-річний водій намагався буйствувати навіть у лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Водій "Ланоса" розбив три автівки і травмував жінку з дитиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі