пʼятниця, 30 вересня 2011 12:21

"Влада діє за принципом: щоб добре заробити, треба, щоб платили потроху, але всі"

"Влада діє за принципом: щоб добре заробити, треба, щоб платили потроху, але всі"

Сергій Терьохін у новому номері журналу "Країна" висловив думку, що в українському парламенті є кілька унікальних істот, які живуть за законом Мерфі: про що б люди не говорили – мова завжди про гроші.

"Якщо під якимось законопроектом стоїть їхній підпис – я шукаю правду за цим правилом", - зауважив "бютівець".

Народний депутат від Партії регіонів генерал-лейтенант міліції Василь Грицак збирається внести в парламент законопроект про реформу Міністерства внутрішніх справ. У ньому пропонує перейменувати міліцію на поліцію та на місцях – жандармерію. Про якісні зміни грицак обіцяє розповісти до кінця року. Це стане 22-м напрямком, реформувати який узялася нинішня влада.

"Минулого тижня той же Грицак придумав запровадити біометричні паспорти. Це 7–8 мільярдів гривень на рік. Після такого можна перейменовувати міліцію хоч на поліцію, хоч на жандармерію", - наголосив Терьохін.

"Нинішня влада діє за принципом: щоб добре заробити, треба, щоб платили потроху, але всі. Тому й підвищують страховки на машини, приймають закон про те, що можна забрати квартиру з іпотеки в людини, яка місяць не проплатила кредит. Тому й міняють податкове та пенсійне законодавство", - підкреслив він.

На чому зароблятиме влада у разі прийняття законопроекту про реформу Міністерства внутрішніх справ та хто повинен змінювати правила у країні Сергі Терьохін розповість у новому номері журналу "Країна" № 37 (90) за 30 вересня 2011 року.

 

Журнал можна купити у точках продажу преси за ціною 9 гривень.

Передплату на журнал "Країна" можна оформити у будь-якому поштовому відділенні України. Передплатний індекс - 37278. Вартість передплати на місяць — 28 грн.

Зараз ви читаєте новину «"Влада діє за принципом: щоб добре заробити, треба, щоб платили потроху, але всі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі