понеділок, 29 березня 2021 14:41

Власник паспорта РФ переміг на довиборах у Верховну Раду

Власник паспорта РФ переміг на довиборах у Верховну Раду
Аксьонов переміх на довиборах до ВР. Фото: mrd.gov.ua

Мер міста Добропілля Андрій Аксьонов, який нібито має російське громадянство, переміг на довиборах у Верховну Раду в одномандатному виборчому окрузі №50 на Донеччині.

Про це повідомляє Центральна виборча комісія.

Аксьонов набрав 65,6% голосів. Його висувала політсила "Порядок". На 2-му місці Володимир Рибін з "Партії Шарія". Він має 13% підтримки. Далі - Юлія Кузьменко з "Європейської солідарності". Її результат 6,59%. 4-ту сходинку зайняла Вікторія Шилова з партії "Держава" - 4,08%. Олександр Бондаренко від "Слуги народу" отримав 3,02%.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Адмінресурс і підкуп: "Опора" оцінила довибори в Раду

Аксьонов 2014 року організував псевдореферендум за так звану ДНР у селищі Новодонецьке під Добропіллям. 2017-го виїжджав у Крим. Там отримав російський паспорт, за інформацією журналіста Дениса Казанського.

28 березня 2021 року на 2 одномандатних виборчих округах відбулися довибори до Верховної Ради. Голосування проходило на окрузі №87 в Івано-Франківській області та окрузі №50 в Донецькій області.

Зараз ви читаєте новину «Власник паспорта РФ переміг на довиборах у Верховну Раду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі