четвер, 10 січня 2013 09:27

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Власенко про "каприз Тимошенко": Як можна з ними спілкуватись, якщо на чорне говорять біле?

Власенко про "каприз Тимошенко": Як можна з ними спілкуватись, якщо на чорне говорять біле?
Фото: tvi.ua

Те, що прокурор Харківської області Геннадій Тюрін назвав акцію громадянської непокори, яку оголосила екс-прем'єр Юлія Тимошенко, її капризом, це лише ще раз підкреслює, що все що з нею відбувається — це незаконно.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав захисних Юлії Тимошенко, народний депутат Сергій Власенко.

"На жаль, ніякої реакції з боку Генпрокуратури не буде, бо у нас, як такої, Генеральної прокуратури не існує. У нас існує лише якийсь підрозділ Адміністрації президента", - сказав захисник, коментуючи заяву прокурор Харківської області щодо "капризу Тимошенко".

"Я хочу нагадати, що це той самий пан Тюрін, який не знайшов доказів побиття Юлії Тимошенко 20 квітня, який розказує, що все, що відбувається з Тимошенко — це законно, це той самий пан Тюрін, який підписав обвинувальний вирок по справі, яка зараз розглядається в Харкові, і яка вже була закрита Генеральною прокуратурою і законність цього закриття була перевірена Верховним судом", - додав Власенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко вийде із в'язниці, але це вже проблема Януковича - експерт

Окрім того, на його думку, "ці люди відрізняються від нормальних людей, оскільки дивлячись в очі журналістів біле називають чорним". "То як можна з ними спілкуватись?", - поцікавився він.

"От сьогодні пан Латинський з пенітенціарної служби Харківської області заявив, що всього на поверсі Юлії Володимирівни три відеокамери. Це просто брехня, бо їх там, лише в тюремній палаті та коридорі, як мінімум шість штук. І на це є план-схема, яка підписана, їхнім же співробітником", - додав захисник.

Нагадаємо, екс-прем'єр Юлія Тимошенко оголосила у вівторок акцію громадянської непокори. Також Тимошенко повідомила про підозри щодо спроби сторонніх осіб додати отруйні речовини до миючих засобів та косметики, якими вона користується.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко мучається за вчинки, які не передбачають покарання — правозахисник

В свою чергу, вчора прокурор Харківської області Геннадій Тюрін назвав акцію громадянської непокори, яку оголосила Юлія Тимошенко, незаконною та протиправною: "Моє глибоке переконання, що акція непокори є капризом Юлії Володимирівни, спрямованим на формування помилкової громадської думки про те, що, нібито, має місце порушення прав Юлії Володимирівни".

Зараз ви читаєте новину «Власенко про "каприз Тимошенко": Як можна з ними спілкуватись, якщо на чорне говорять біле?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

70

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі