вівторок, 11 вересня 2012 11:11

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Власенко: Інтерв'ю колишньої сусідки по камері Тимошенко — фальшиве

Власенко: Інтерв'ю колишньої сусідки по камері Тимошенко — фальшиве
Сергій Власенко називає фальшивим інтерв'ю колишньої сусідки по камері Тимошенко. Фото: tv.intv.ua.

Захисник екс-прем'єра України Юлії Тимошенко Сергій Власенко називає фальшивим інтерв'ю колишньої сусідки по камері екс-прем'єра Юлії Абапловой.

"Я знаю, як цю людину, мужньої людини, 5 місяців мучили у Качанівській колонії", - заявив Власенко під час судового засідання у справі ЄЕСУ у Харкові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд над Тимошенко у справі ЄЕСУ перенесли на 15 жовтня

Раніше ряд ЗМІ поширили інтерв'ю колишньої сусідки по камері Тимошенко, в якому вона назвала скарги екс-прем'єра на стан здоров'я — грою.

"За час, який ми проводили разом, Тимошенко постійно і неодноразово скаржилася всім, хто приходив, на стан свого здоров'я. Однак, перебуваючи у ванній кімнаті, займалася фізичними вправами, просила принести їй туди стілець, наповнювала пластикові пляшки водою і займалася спортом. Казала , що не може сидіти, однак протягом чотирьох-п'яти годин підряд сиділа на кухні за столом на стільці і щось писала і читала ", - сказала Абаплова.

Нагадаємо, Тимошенко вже увосьме відмовилася бути присутньою в суді за станом здоров'я.

Зараз ви читаєте новину «Власенко: Інтерв'ю колишньої сусідки по камері Тимошенко — фальшиве». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі