неділя, 18 листопада 2012 14:10

Владі слід більше уваги приділяти гуманітарній галузі для компромісів у країні - політолог

Владі слід більше уваги приділяти гуманітарній галузі для компромісів у країні - політолог
Копатько вважає, що надзвичайно важливо для влади, щоб і в гуманітарній галузі були конструктивні люди. Фото: dif.org.ua

Для партії влади сьогодні дуже важливо, щоб і зовнішня політика була хоча б узгоджена, консолідована з гуманітарними питаннями.

Таку думку висловив в ефірі радіо "Ера-ФМ" Євген Копатько, політолог і соціолог, засновник компанії "Research & Branding Group".

"Я думаю, що нинішня влада не дуже багато уваги приділяє саме гуманітарним питанням, - говорить він. - А це, на мою думку, є ключовим показником саме для компромісів у країні, для пошуків аргументів, для пошуків домовленостей. Щоб не було, що економічна складова – це одна історія, а гуманітарна була іншою. Я вважаю, що надзвичайно важливо для влади, щоб і в гуманітарній галузі були люди, які налаштовані на конструктив".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Можливість роботи парламенту побачимо по першому голосуванню – Копатько

Крім того, для президента важливо, за словами Копатька, щоб у парламенті була більшість із понад 226 депутатів.

"Скоріше за все, так воно й буде. Тому що все залежить, як реагуватиме парламент на ключові або найбільш актуальні проблеми, які потребують моментального або дуже швидкого вирішення. Якщо це рішення прийматиметься швидко, то тоді ми побачимо ефективність роботи парламенту", - зауважив політолог.

Зараз ви читаєте новину «Владі слід більше уваги приділяти гуманітарній галузі для компромісів у країні - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі