понеділок, 23 січня 2012 08:53

Влада віддячує Ющенку за те, що той допоміг Януковичу прийти до влади - Тарасюк

Влада віддячує Ющенку за те, що той допоміг Януковичу прийти до влади - Тарасюк

Лідер НРУ Борис Тарасюк вважає той факт, що екс-президент Віктор Ющенко досі живе в офіційній резиденції президента, невипадковим.

"Очевидно, той факт, що президент Ющенко, який після приведення до присяги нового президента залишався, і, наскільки мені відомо, досі залишається в офіційній резиденції президента України - це саме по собі про щось свідчить", - заявив Тарасюк в ефірі 5 каналу.

"Якщо говорити про ті мотиви, за якими була абсолютно необгрунтовано звинувачена Юлія Тимошенко, то треба повернутися трошки раніше, в 2006 рік, і задати питання про відповідальність, у тому числі кримінальну, Віктора Ющенка, тодішнього президента, який давав абсолютно незаконні усні вказівки делегації України на переговорах у Москві. У результаті цього ціна на газ для Україні вперше підскочила вдвічі", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович хоче відокремитися від Ющенка – експерт

Тарасюк переконаний, що Ющенко сприяв тому, аби президентом став Віктор Янукович і теперішня влада йому за це віддячую.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Політолог: Янукович - вдячна людина, "розкручує" зараз Тимошенко

"Очевидно, нинішня влада дякує колишньому президенту за те, що, врешті-решт, ніхто не постраждав з тодішньої опозиції за реальні порушення закону. Очевидно, нинішня влада дякує йому за його поведінку під час президентських виборів 2010 року - фактично, він одноосібно сприяв приведенню до влади Віктора Януковича", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Влада віддячує Ющенку за те, що той допоміг Януковичу прийти до влади - Тарасюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі