четвер, 10 лютого 2011 14:49

Влада триматиме Черновецького у підвішеному стані - "бютівець"

Влада триматиме Черновецького у підвішеному стані - "бютівець"

Мер Києва Леонід Черновецький з'явився на роботі через інформаційну потребу.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав "бютівець" Володимир Бондаренко.

"Багато хто задавав питання, де Черновецький. Прем'єр на нього не міг відповісти. Дав доручення Попову розшукати мера. Вони не хотіли погано виглядати, тому Черновецький з'явився. Він на ситуацію в Києві впливу не має. Існує давня домовився із впливовою частиною команди Януковича про те, що він не смикається і мовчить, ділиться тим, що вкрав. Вони не чіпають його людей, він не педалює ситуацію із відставкою, щоб не створити передумови для виборів. Влада їх не хоче. В Києві "регіонала" ніколи не оберуть. При будь-яких викрутках їх рейтинг тут складе максимум 19 відсотків", - зазначив він.

Бондаренко наголосив, що повна влада в Києві знаходиться в руках Партії регіонів.

"Викривальний заяв щодо дій влади Черновецький робити не буде. Йому можуть згадати кримінальні справи, які можна порушити хоч сьогодні. Розкрадались тисячі гектарів землі. Стратегія у відносинах влади і Черновецького вибрана - тримати його у підвішеному стані, формально вважаючи мером, і вирішуючи свої проблеми в Києві за рахунок не обраної влади", - зауважив депутат.

За словами "бютівця", за час, який був відсутній Черновецький, він неодноразово бував в Ізраїлі та в Швейцарії у психіатричних клініках.

"Хоча він повністю адекватна, хитра людина. Створив легенду про свій психічний стан на майбутнє, щоб не могли притягти до відповідальності. Бо тоді б він міг показати кадри, як танцював, співав, писав вірші. Він за всю свою діяльність власноруч не підписав жодного документа. Застосовувалось факсиміле або спеціальний трафаретний відтиск. Від підпису тепер він може відмовитись", - додав парламентар.

Нагадаємо, що напередодні столичний міський голова дав інтерв'ю одному з українських телеканалів. В ньому він, зокрема не виключив своєї відставки та заявив про політичні переслідування.

Зараз ви читаєте новину «Влада триматиме Черновецького у підвішеному стані - "бютівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі