четвер, 28 жовтня 2021 17:29

Влада продовжує незаконне стеження за Порошенком – "Євросолідарність"

Влада президента Володимира Зеленського продовжує незаконне стеження за лідером опозиції Петром Порошенком.

Сьогодні вранці у Козині біля помешкання п'ятого президента був зафіксований автомобіль Фольксваген універсал білого кольору із затемненими вікнами, номерний знак АА 2984 ЕН.

 
 

Як з'ясувалося, такий номерний знак відсутній у базі автомобільних номерів і є номером прикриття для правоохоронних органів, що означає, що спостереження за Порошенком ведеться за вказівкою влади.

Про ганебний факт незаконного стеження одразу у відповідний до закону спосіб була повідомлена Національна поліція України.

Наголошуємо: це не перший факт переслідування лідера партії "Європейська Солідарність".

12 червня 2020 року народні депутати з фракції "Європейська Солідарність" подали до Офісу Генпрокурора заяви про злочин щодо незаконного стеження за п'ятим президентом України, лідером партії Порошенком. Співголова фракції "Європейська Солідарність" у Верховній Раді Артур Герасимов оприлюднив фотографії автівок з неіснуючими в базі номерними знаками, які були зафіксовані поблизу помешкання п'ятого президента.

Утім, цей злочин не розслідується, як й інші злочини проти Порошенка.

Як відомо, 24 серпня під час Маршу Патріотів на Порошенка було здійснено напад. Виконавця нападу відпустили, а розслідування щодо замовників та організаторів саботується силовиками за вказівкою з Офісу Зеленського.

Останнім часом влада почала використовувати проти Порошенка та членів партії "Європейська Солідарність" найнятих "тітушок". Зокрема, 8-9 жовтня ветерани АТО зафіксували факти організації проплачених акцій та провокацій у тому ж таки Козині біля будинку Порошенка.

"Європейська Солідарність" вимагає від влади негайно припинити політичні переслідування та тиск на лідера опозиції.

Зеленському та його Офісу, а також усім недолугим керівникам, яких він привів у владу, треба зайнятися ковідом та енергетичною кризою, яка поглиблюється.

Пане Зеленський, українці задихаються без кисню в лікарнях, і скоро почнуть замерзати у своїх оселях. Очевидно, громадяни України уявляли обіцяний вами кінець епохи бідності не так.

Зараз ви читаєте новину «Влада продовжує незаконне стеження за Порошенком – "Євросолідарність"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі