понеділок, 04 червня 2012 12:57

Влада не пускає людей з регіонів у Київ на захист української мови - "Батьківщина"

Влада не пускає людей з регіонів у Київ на захист української мови - "Батьківщина"
5 червня відбудеться мітинг під Верховною Радою. Фото: tsn.ua

Адміністрація президента видала вказівку за будь-яку ціну заблокувати автобуси, якими добираються люди з областей для участі у акції протесту біля Верховної Ради. Про це повідомляють у прес-службі "Батьківщини".

"З цією метою на дорогах України виставлено безпрецедентну кількість постів співробітників Державтоінспекції. Їхнє чергування триватиме також  вночі і до самого ранку", - йдеться в повідомленні.

За інформацією прес-служби партії, співробітники Державтоінспекції отримали наказ не пропустити жодного автобуса із західних та центральних областей до столиці.

"Водночас, також стало відомо, що у східних та південних регіонах України влада розпочала наймати людей для участі у проплаченому мітингу біля парламенту на захист законопроекту Колесніченка", - сказано в повідомленні.

"Таким чином влада свідомо і цілеспрямовано, спекулюючи на мовному питанні, продовжує свої злочинні намагання спровокувати протистояння в українському суспільстві", - підсумували в партії.

Як відомо, в Інтернеті з'явилися оголошення про набір бажаючих на платний мітинг у вівторок під Верховною Радою.

Крім того, громадськість збирається під Верховною Радою на акцію протесту проти мовного законопроекту Колесніченко-Ківалова.

Зараз ви читаєте новину «Влада не пускає людей з регіонів у Київ на захист української мови - "Батьківщина"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

255

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі