вівторок, 20 листопада 2012 17:56

Влада не купуватиме команду Тягнибока, бо планує зробити його опонентом Януковичу на на виборах

Влада не купуватиме команду Олега Тягнибока, лідера "Свободи", бо планує зробити його опонентоми президенту Віктору Януковичу на президентських виборах.

Так вважає ще чинний депутат від фракції Наша Укораїна Народна самоборона Юрій Гримчак. В коментарі Gazeta.ua політик заявив, що сьогодні головним критерієм збереження рейтингу для опозиційних партій стане відсутність тушок. Тому команду "Свободи" на його думку, навмисне не намагатимуться підкуповувати.

Автор: Фото: Наталія Чубенко
 

"В об'єднаної опозиції рейтинг впаде як тільки з'явиться перша тушка. Він просто рухне. Сьогодні майже стовідсотково впаде рейтинг Яценюка. Одна із соціологічних служб робила заміри президентські: у Яценбюка невеликий рейтинг. Як тільки з'явиться тушка, впаде Кличко. Тоді вийдемо на те, що найреальнішим кандидатом у президенти від опозиції стане Олег Тягнибок. Його сьогодні з усіх сил влада витягує на другий тур, для того, щоб Янукович у другому турі переміг. Ніхто не буде купувати людей Тягнибока, і навіть скоріш за все ніхто не буде їх приймати, якщо вони самі захочуть перекинутися. Бо сценарій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рада підвищила акцизи на алкоголь і тютюн

Гримчак вважає, що найпершими намагатимуться підкупити людей Кличка, тому що у того рівномірна підтримка заходу і сходу, яку він має шанси збільшити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Парубій: Вважаю перемогою, що ми не дали "регіоналам" прийняти закон про мови у дитсадках

"У Кличка, наскільки я знаю, є гарантії підтримки заходу і сходу. Він більш небезпечний опонент для Януковича. Свого часу Ющенку вибачили 10 чоловік тушок. Тоді на це ніхто не звернув уваги. Сьогодні все змінилося. Сьогодні це буде, можливо, найголовніший тест на можливість створити команду: є в тебе тушки, чи нема. Дуже висока ціну буде за тушок. Але ми маємо розуміти, на переломі яких епох знаходимося. Заробити 3, 5, 10 мільйонів доларів — це не є ціна майбутнього. Майбутнє набагато дорожче".

Зараз ви читаєте новину «Влада не купуватиме команду Тягнибока, бо планує зробити його опонентом Януковичу на на виборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі