пʼятниця, 14 січня 2011 13:13

Влада ідіотів судить патріотів - "Свобода"

Влада ідіотів судить патріотів - "Свобода"

Біля головного слідчого управління МВС України зібралося близько сотні представників ВО "Свобода".

Вони тримають плакати та вигукують гасла: "Геть ментовський беспредел", "геть блакитну орду", "зека геть", "влада ідіотів судить патріотів", "свободу Гудименку" (члену "Свободи", якого затримали у Запоріжжі - ред.).

Перед "свободівцями" виступив їхній лідер Олег Тягнибок.

"Чому як тільки підірвали пам'ятник Сталіну в ту ж саму ніч пачками затримували патріотів, а коли у Луцьку розмалювали свастикою пам'ятний знак Бандері жодного комуніста не чіпали. Це відбувається тому? що Могильов діє не у відповідності до законодавства, не захищає українську громаду, а захищає кліку при владі", - переконаний політик.

Тягнибок закликав владу припинити політичні репресії та випустити усіх політв'язнів.

"Якщо почнеться українська революція, то це вже не буде такою легкою прогулянкою як раніше. Це буде надрожстке протитосяння не на життя, а на смерть. Нас хочуть позбавити права на освіту, релігію, героїв. Ми цьому протистоятимемо", - запевнив лідер "Свободи".

"Свободівці" планують піти до Адміністрації президента і там продовжуватимуть мітингувати. Вимагатимуть звільнити затриманих членів організації "Тризуб".

Нагадаємо, що низка членів партії "Свобода" та організації "Тризуб" були затримані за підозрою у підриві пам'ятника Сталіну.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Влада ідіотів судить патріотів - "Свобода"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

197

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі