пʼятниця, 29 жовтня 2010 15:56

Влада хоче відкупитися від виборців пиріжками з кошенятами - "бютівець"

Влада хоче відкупитися від виборців пиріжками з кошенятами - "бютівець"

Організацією харчування на виборчих дільницях у день проведення місцевих виборів влада хоче частково відкупитися від виборців.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат із БЮТ Андрій Сенченко.

"Після того, як влада дев'ять місяців позбавляла людей не те, що святкового, а будь-якого оптимістичного настрою, дійство під назвою вибори не виправить ставлення до них народу. Простіше було встати і голосно сказати, що такий Податковий кодекс, як вони пропонують, не буде прийнятий. Що питання підвищення пенсійного віку відкладається до фактичного збільшення тривалості життя, як мінімум до 2030 року. Коли приймали бюджетний кодекс, виконати те, що обіцяла Партія регіонів на виборах, і наділити регіони реальною владою і ресурсами для реалізації цих повноважень. Нічого такого не відбулося. Тому зараз пиріжками з кошенятами і дармовим чаєм намагаються компенсувати відсутність впевненості у завтрашньому дні", - зазначив він.

За словами депутата, враховуючи масові фальсифікації виборів з боку влади, це буде маленький гріх.

"На фоні беззаконня - це мало що змінює. Але виглядає дуже цинічно. Це зайвий раз демонструє відношення влади до своїх виборців. До нас ставляться, як до папуасів, яким можна дати блискучі скельця, роздати якісь буси, і ми почнемо аплодувати і вихваляти цю владу", - наголосив Сенченко.

Нагадаємо, президент Віктор Янукович закликав місцеву владу "створити святковий настрій" громадянам у день виборів. "Там, де є така можливість, на тих дільницях, де підготовлені такі умови, організуйте, щоб було харчування, щоб люди бачили, що влада думає про них", - заявив він.

Зараз ви читаєте новину «Влада хоче відкупитися від виборців пиріжками з кошенятами - "бютівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі