пʼятниця, 15 січня 2021 14:48

Влада до грудня не вела перемовини з постачальниками вакцин

Влада до грудня не вела перемовини з постачальниками вакцин
Україна не вела перемовини про закупівлю вакцин до 10 грудня. Фото:pexels

Україна не вела жодних перемовин щодо закупівлі вакцин з фармацевтичними компаніями до 10 грудня.

Про це заявила депутатка від партії "Голос" Олександра Устінова в ефірі "Громадського радіо".

"Це виглядає апокаліптично, бо нам рік розповідали, що Україна веде перемовини з постачальниками, а Україна не вела жодних перемовин до 10 грудня із постачальниками вакцини. Якщо поговорити з фармкомпаніями, то вони кажуть, що Україна унікальна країна, яка взагалі не зверталась до фармкомпаній з проханням закупити вакцину", - сказала нардепка.

Устінова також зауважила, що єдиний постачальник, який почав реєструвати свою вакцину в Україні - це російський "Спутник".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До кінця року в Україні провакцинують усіх охочих - Шмигаль

"Коли я чую, що ми ведемо ще з декількома постачальниками перемовини, то для мене це дивно, бо єдиний постачальник, який зайшов на ринок України і почав реєструвати свою вакцину — це російська вакцина "Спутник", - додала депутатка.

В Офісі президента незадоволені роботою міністра охорони здоров'я Максима Степанова через невдалі переговори щодо закупівлі вакцин від коронавірусу.

Зараз ви читаєте новину «Влада до грудня не вела перемовини з постачальниками вакцин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі