вівторок, 01 липня 2008 08:16

Влада Дніпродзержинська просить у Тимошенко 76 мільйонів

Міська влада Дніпродзержинська звернулася до Кабінету Міністрів України з проханням виділити з Державного бюджету 76 млн грн на добудову та реконструкцію транзитного шляхопроводу через річку Дніпро, що з"єднує правобережну та лівобережну частини міста. Про це повідомили у прес-службі Дніпродзержинскої міської ради.

За інформацією прес-служби, міський голова Дніпродзержинська Ярослав Корчевський розраховує також на допомогу з боку Президента України Віктора Ющенка, поїздка якого очікується до міста у липні.

За попередніми даними, близько 10 млн. грн. на відновлювальні роботи дорожнього покриття та конструкцій мосту можуть бути виділені Дніпродзержинську вже цього року.

Загальна довжина лівобережного мостового переходу становить 13,5 км, має 4 прольоти — мости: над суднохідним і несудохідним руслом Дніпра, над залізницею та Єлізаветівською трасою. Побудований у 1996 році для розвантаження транзитного транспортного сполучення з полтавським напрямком та сполученням центру Дніпродзержинська з лівобережним житловим масивом, де мешкають понад 80 тис. городян. До цього рух цього напрямку здійснювався через греблю Дніпродзержинської ГЕС, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Влада Дніпродзержинська просить у Тимошенко 76 мільйонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі