середа, 11 вересня 2019 16:19

Візит Коломойського в ОП сигналізує, що влада погоджується з діями і заявами олігарха - Фурса

Візит Коломойського в ОП сигналізує, що влада погоджується з діями і заявами олігарха - Фурса
Інвестбанкір Сергій Фурса прокоментував візит Коломойського в Офіс президента

Візит олігарха Ігоря Коломойського в Офіс президента, де з ним зустрівся не лише Володимир Зеленський, а й все інше вище керівництво країни, є потужним сигналом того, що влада згодна з тим, що говорить і робить Коломойський. Це також дає олігарху право так говорити і робити надалі, вважає інвестбанкір Сергій Фурса.

За його словами, таким чином влада дала сигнал чиновникам і керівникам держпідприємств про те, хто тепер "їх тато". Для депутатів це знак голосувати за президентські законопроекти, "переписані з інтерв'ю" олігарха. А для суддів - приймати "правильні" рішення в справах "Приватбанку", вважає Фурса.

"Це сигнал усім іноземним інвесторам. Адже Зеленський зробив фото не з менеджментом Криворіжсталі, на яку наїжджають силовики, а з олігархом, який закликає націоналізувати Криворіжсталь ... Це фото дає добро СБУ продовжувати кошмарити найбільшого інвестора, а значить і всіх інших інвесторів теж, аж до перспективних ІТшніків", - пише Фурса.

За його словами, в Україні починається епоха безсоромності: "Високий рейтинг кружляє голови. І тепер ви можете творити що завгодно".

Зараз ви читаєте новину «Візит Коломойського в ОП сигналізує, що влада погоджується з діями і заявами олігарха - Фурса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі