середа, 03 березня 2010 09:54

Візит Януковича до Брюсселя назвали найкращим за останній час

Візит Януковича до Брюсселя назвали найкращим за останній час

Президент України Віктор Янукович здійснив чудовий візит до Брюсселя.

Таку думку висловила експерт Європейського політичного центру Аманда Поль.

"Я думаю, що візит був чудовий, і, можливо, це був найкращий візит серед здійснених українськими лідерами протягом дуже тривалого часу", - сказала європейський експерт.

Вона висловила думку, що Янукович був дуже гарно прийнятий в Брюсселі, а надані європейськими лідерами обіцянки запропонувати Україні "дорожню карту" для переходу до безвізового режиму свідчать про задоволення європейців візитом.

Разом з тим, експерт висловила переконання в тому, що для подальшого розвитку двосторонніх відносин, Янукович має продемонструвати реформи в Україні.

"Він (Янукович) має сказати, що, якщо ми віддані ЄС, що ми маємо зробити те, і те, і те, бо ЄС очікуватиме конкретних дій від Януковича. І це сприятиме вимальовуванню майбутнього співробітництва між двома партнерами.

Якщо ж Янукович після повернення додому не зробить нічого, і ситуація залишиться на тому самому рівні, або й погіршиться в області економіки, політичної нестабільності, то навряд чи ЄС захоче просуватися у відносинах далі, ніж є зараз", - наголосила Поль.

1 березня пезидент України здійснив одноденний візит до Брюсселя, де зустрівся з усіма лідерами Євросоюзу. Цей візит став першим закордонним візитом Януковича в статусі президента.

УНІАН
Зараз ви читаєте новину «Візит Януковича до Брюсселя назвали найкращим за останній час». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі