пʼятниця, 30 травня 2008 09:22

Вітренко звинуватила Януковича і Ахметова в підлій зраді

Вітренко звинуватила Януковича і Ахметова в підлій зраді
Сьогодні все йде до створення широкої коаліції. Таку думку висловила лідер Прогресивної соціалістичної партії України (ПСПУ) Наталія Вітренко.

"Зі сторони Партії регіонів це підла зрада, бо люди голосували за них для того, щоб в Україні здійснювалася альтернативна політика до тієї, що проводить Ющенко і Тимошенко", - підкреслила політик.

В той же час Вітренко вважає зраду Партії регіонів закономірною. "Вони обдурили виборців і хочуть досягти лише своїх корпоративних інтересів. Якби Ющенко з Януковичем і Ахметовим мали б елементарну порядність, вони були б зобов"язані піти на нові вибори і там говорити, з ким хочуть бути і що робити. І якби вони отримали підтримку, то мали б моральне і законодавче право проводити свою політику і створювати коаліцію. А поки вони такого права не мають", - додала вона.

Лідер ПСПУ переконана, що створення широкої коаліції не стабілізує політичну ситуацію в державі.

Нагадаємо, раніше Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко неодноразово заявляла, що зараз де-факто існує коаліція Президента і Партії регіонів, пише Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Вітренко звинуватила Януковича і Ахметова в підлій зраді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі