вівторок, 14 жовтня 2008 09:05

Вітренко знає, що Симоненко не хоче з нею об"єднуватися, але не піде до Януковича

Всі розмови про якісь технічні труднощі у проведенні з"їздів - це тільки для того, щоб виправдати своє небажання створювати лівий блок.

Таку думку висловила лідер ПСПУ Наталія Вітренко, коментуючи заяву народного депутата від КПУ Олександра Голуба про те, що КПУ не встигне створити лівий блок з ПСПУ у зв"язку з технічною неможливістю провести необхідні з"їзди.

За словами Вітренко, для участі у виборчому процесі кожна партія зобов"язана провести з"їзд.

"КПУ все одно необхідно проводити з"їзд", - сказала лідер ПСПУ.

"Приїжджають до Києва делегати, вони зі свого складу обирають делегатів іншого з"їзду. Ці вибрані делегати не виїжджають відразу після закінчення з"їзду, а залишаються у цьому ж залі, а в іншому залі відбувається те ж саме, але вже іншої партії. Потім всі збираються в одному залі і проводять міжпартійний з"їзд. Це все робиться за один день", - сказала Вітренко.

Вона підкреслила, що всі розмови про якісь технічні труднощі тільки для того, щоб виправдати своє небажання створювати лівий блок.

"Враховуючи, що комуністи про це стільки розповідали по всій країні, я не уявляю, з якою особою вони підуть до виборців. Вони ж чудово розуміють, що їх відмова стане обов"язково відома людям", - зазначила лідер ПСПУ.

Вітренко відкинула можливість того, що вона піде до парламенту за списками якоїсь політичної сили, крім ПСПУ.

"Залишати партію і проситися в список до кого б то не було я вважаю нижче за свою гідність. Ні до комуністів, ні до "Регіонів" я не збираюся йти в список, я без парламенту можу прожити", - резюмувала Вітренко, повідомляє ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «Вітренко знає, що Симоненко не хоче з нею об"єднуватися, але не піде до Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі