середа, 10 жовтня 2007 11:16

Вітренко закликає йти на нові вибори Ради "антипомаранчевим" блоком

Лідер Прогресивної соціалістичної партії Наталія Вітренко закликає депутатів Верховної Ради 6 скликання від Партії регіонів і Комуністичної партії не складати присягу і йти на нові позачергові парламентські вибори.

Про це сказано у зверненні Вітренко до лідера ПР Віктора Януковича.

"...Потрібно відмовитися від складання присяги депутатами від Партії регіонів і КПУ і йти на нові позачергові вибори", - сказано у зверненні.

Вітренко закликає ПР і КПУ йти на нові вибори єдиним "антипомаранчевим" блоком разом із ПСПУ.

Вона вважає, що для не складання присяги депутатами цих сил є законні підстави.

"Це й факт участі Президента Ющенка в парламентських виборах на боці НУ-НС, і якнайгрубіше іноземне втручання в проведення теледебатів на центральних телеканалах на американські гранти й під їхні умови, і масовий підкуп виборців під прикриттям СБУ", - сказано у зверненні.

На думку лідера ПСПУ, запропонований нею механізм зможе перешкодити політиці майбутньої можливої коаліції Блоків Юлії Тимошенко й "Наша Україна - Народна Самооборона", спрямованій на вихід України зі СНД і входження в НАТО й Світову організацію торгівлі.

Відповідно до попередніх результатів голосування на виборах Верховної Ради, Прогресивна соціалістична партія одержала 1,32% голосів виборців і, таким чином, не пройшла в парламент.

Вибори Ради відбулися 30 вересня, повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Вітренко закликає йти на нові вибори Ради "антипомаранчевим" блоком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі