четвер, 26 серпня 2010 16:31

Вітренко заговорила про об"єднання з Тимошенко

Вітренко заговорила про об"єднання з Тимошенко

Лідер ПСПУ Наталія Вітренко не виключає можливості об'єктивного об'єднання парламентської і позапарламентської опозицій проти пропозиції президента Віктора Януковича щодо необхідності вдосконалення Конституції.

"Повинна сказати, що зараз об'єктивні процеси в цьому напрямку йдуть, але це стосується безпосередньо конкретних етапів опозиційної боротьби. Але принципового об'єднання з "помаранчевими" в єдину політичну силу у нас ніколи не відбудеться", - сказала вона.

При цьому Вітренко зазначила, що між ПСПУ і БЮТ існують величезні ідеологічні суперечності.

"У нас з БЮТ абсолютно різний цивілізаційний вектор. Ще два роки тому на одному ток-шоу мені поставили запитання: чи могла б я об'єднатися з Тимошенко? Я відповіла - ні, тому що вона натовка і бандерівка, а я - за союз з Росією. Але коли ми бачимо, що відбувається цементування влади і повний її захоплення в руках однієї політичної сили, та ще і бандитськими методами, то, звичайно ж, об'єктивно ми будемо об'єднуватися з усіма, хто проти цих методів ", - зазначає лідер ПСПУ.

Нагадаємо, що під час виступу на Майдані президент Україні Віктор Янукович заявив, що українська Конституція потребує модернізації.

Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Вітренко заговорила про об"єднання з Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі