пʼятниця, 06 червня 2008 09:17

Вітренко: "Луценко повинен застрелитися через брехню в отруєнні Ющенка"

За тотальний обман виборців щодо отруєння Віктора Ющенка Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко повинен пустити собі кулю в лоба, а Президент Віктор Ющенко, Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко "і все це помаранчевее скопище" зобов"язані негайно піти з політики.

Про це заявила лідер Прогресивної соціалістичної партії України Наталія Вітренко, коментуючи ствердження народного депутата від НУНС Давида Жванії про те, що в 2004 році Ющенко не був отруєний.

"Зінченко, Луценко, Кінах, Тимошенко, Філенко і вся ця попаранчева кліка на чолі з Ющенком - просто шахраї! Всі вони відмовилися коментувати заяву Жванії. Отже, усвідомлено йшли на злочин, на явну брехню", - підкреслила політик. Її цитує прес-служба ПСПУ.

"Брехав Міністр внутрішніх справ Луценко, неодноразово заявляючи про те, що знає, хто і як доставляв діоксин! Брехали всі вищеназвані представники штабу Ющенка, коли надавали свідчення у кримінальній справі про отруєння! Брехали, коли тицяли аальцем у сторону Росії, вказуючи на нібито "російський слід" діоксину", - заявила Вітренко.

"Колишній заступник начальника виборчого штабу Ющенко (мається на увазі Д.Жванія), безумовно, посвячений у всі таємниці їх виборчої кампанії, відкрито визнав: Ющенко і його штаб влаштували грандіозну аферу з нібито умисним отруєнням кандидата в президенти діоксином, жахливий обман виборців і всієї світової спільноти, піар-хід з метою викликати жалість і співчуття", - відзначила лідер ПСПУ.

"Я вимагаю, щоб Ющенко, згідно зі статтею 108 Конституції України, негайно подав у відставку", - підкреслила політик. "Україна повинна очиститися від помаранчевої скверни та брехні. Брехуни! Геть з політики!" - заявила вона.

Нагадаємо, раніше Жванія заявив, що Президент України Віктор Ющенко не був отруєний. Парламентарій відзначив, що заявити про отруєння умовила тодішнього кандидата в президенти певна група людей з його виборчого штабу, повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ.

Зараз ви читаєте новину «Вітренко: "Луценко повинен застрелитися через брехню в отруєнні Ющенка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі