четвер, 08 листопада 2007 10:32

Вітренко отримала завдання від Тимошенко – Партія регіонів

Кандидат у депутати Верховної Ради від Партії регіонів Вадим Колесниченко заперечує обвинувачення в тому, що його політична сила намагається підкупити кандидатів у депутати від Блоку Юлії Тимошенко й блоку "Наша Україна - Народна Самооборона".

Про це повідомила прес-служба ПР.

Колесниченко спростовує заяву лідера Прогресивної соціалістичної партії Наталії Вітренко про те, що ПР витратила колосальні кошти для того, щоб перешкодити створенню коаліції БЮТ - НУНС.

"Я думаю, що просто Наталія Михайлівна, уже як людина у віці, втомилася й намагається привернути до себе увагу. Нехай краще подивиться на те, хто її фінансував у цій виборчій кампанії", - сказав він.

При цьому представник ПР зазначив, що перш ніж висувати будь-які звинувачення, необхідно надавати факти.

Також Колесниченко сказав, що питання про політичну корупцію найчастіше є одним з інструментів боротьби БЮТ проти своїх опонентів.

У зв"язку з цим він підкреслив, що жодне обвинувачення з боку БЮТ не було підтверджене.

При цьому кандидат у депутати вважає, що коріння заяви Вітренко можна шукати саме в БЮТ.

"За аналогією я можу припустити, що вона (Вітренко) одержала завдання від незабутньої Юлії Тимошенко, щоб подібні дурниці поширювати по Україні", - сказав Колесниченко.

Як повідомляло агентство, лідер блоку свого імені Юлія Тимошенко неодноразово обвинувачувала Партію регіонів у спробах підкупити кандидатів у депутати, обраних за списком її блоку.

Лідер ПСПУ Наталія Вітренко заявила, що ПР кинула колосальні фінансові кошти для того, щоб перешкодити створенню коаліції БЮТ і НУНС, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Вітренко отримала завдання від Тимошенко – Партія регіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі