субота, 14 квітня 2007 16:18

Вітренко: Мінюст не захотів реєструвати наш передвиборчий блок

Прогресивна соціалістична партія України самостійно братиме участь у дострокових парламентських виборах. Про це заявила лідер ПСПУ Наталія Вітренко на XVIII з`їзді партії, який проходить сьогодні в Києві.

За її словами, ПСПУ хотіла створити блок, і вже велися переговори, але Міністерство юстиції відмовилося завірити необхідні документи.

- Для того, щоб створити блок, останній день був 10 квітня. Цього дня потрібно було відвезти документи в Мінюст. Тобто, ми прийшли із статутом і повинні вийти цього ж дня із завіреним статутом і свідоцтвом. Нам відмовили в завіренні, - сказала Вітренко. Разом з тим вона відмовилась назвати політичну силу, з якою ПСПУ планувала створити блок, відзначивши, що був намір створити блок з трьох політичних сил.

Також Вітренко відзначила, що в списку партії немає магнатів і олігархів, які могли б фінансувати кампанію. За словами лідера ПСПУ, основну роботу на виборах проводитиме вона сама. Виступи і поїздки коштують недорого, водночас телебачення, за її словами, "це дуже дорого".

- Те, що нам по кишені, платитимемо, наші партійці ходитимуть від хати до хати, носитимуть прості листівки і розповідатимуть, - сказала лідер ПСПУ, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Вітренко: Мінюст не захотів реєструвати наш передвиборчий блок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі