середа, 17 вересня 2008 12:16

Вітренко ініціює створення "антипомаранчевого" блоку

Вітренко ініціює створення "антипомаранчевого" блоку
Лідер Прогресивної соціалістичної партії України (ПСПУ) Наталія Вітренко бачить два виходи з нинішньої кризи: або формування єдиного "антипомаранчевого" блоку, або коаліція Партії регіонів з Юлією Тимошенко. Про це говориться у офіційній заяві Вітренко.

Зокрема, на переконання політика, з політичної ситуації, що склалася, можна вийти за допомогою об"єднання в єдиний блок всіх "антипомаранчевих" сил, які повинні виступити єдиним фронтом на парламентських і президентських виборах. "Сьогодні я знов підтверджую таку позицію Прогресивної соціалістичної партії України", - сказала Вітренко.

"Ми за об"єднання антипомаранчевих сил. І головне завдання - організація відставки Президента Ющенка. Ми переконані, що в альянсі Янукович - Тимошенко, Тимошенко обіграє Януковича, захопить пост Президента. І вже з цієї позиції продовжить чорну справу Ющенка. Зупинити її буде украй складно", - спрогнозувала політик.

Нагадаємо, вчора спікер парламенту Арсеній Яценюк офіційно оголосив про припинення діяльності коаліції демократичних сил.

Зараз ви читаєте новину «Вітренко ініціює створення "антипомаранчевого" блоку ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі