понеділок, 17 березня 2008 10:00

Вітренко Бушу: "Янкі – гоу хоум!"

В Україні до візиту Президента США Джорджа Буша, який намічено на 1 квітня, готуються акції протесту. Про це заявила на антинатовському мітингу в Сімферополі лідер Прогресивної соціалістичної партії України Наталія Вітренко.

"1 квітня зустрінемо кривавого диктатора – зустрінемо БУША і заявимо йому: "Янкі – гоу хоум!", - сказала Вітренко.

Вона також закликала всі партії зібратися в Києві і зустріти Президента США. "Давайте зустрінемо Буша, щоб він запам`ятав, що таке Україна!", - заявила Вітренко.

При цьому Вітренко повідомила, що направила Дж.Бушу заяву, в якій порадила "залишатися на своєму ранчо" і забрати із собою до Америки керівників України, які підписали так званий "лист трьох", - лист про приєднання України до Плану дій щодо членства в НАТО. "Я порадила йому (Дж. Бушу) взяти з собою до Америки Ющенка, Тимошенко і Яценюка. Хай вони там розводять бджіл і баранів", - сказала лідер ПСПУ.

Президент США Дж.Буш з дружиною Лорою Буш відвідають Україну, Румунію і Хорватію в квітні 2008 року.

Як говориться в заяві прес-секретаря Білого дому, мета поїздки Дж. Буша – "підтримати просування свободи і демократії і зміцнити Північноатлантичний альянс в його протистоянні викликам ХХІ століття".

1 квітня в Києві у Президента США передбачена програма, яка включатиме зустрічі з Президентом України Віктором Ющенком і прем`єр-міністром Юлією Тимошенко.

Після України Дж. Буш відвідає Бухарест (Румунія) для участі в саміті НАТО 2-4 квітня, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Вітренко Бушу: "Янкі – гоу хоум!"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі