понеділок, 18 жовтня 2021 19:48

"Вирвали з контексту" - власниця Yaro про українофобський "жарт"

Власниця інтернет-магазину здорового харчування Yaro Юлія Привалова, бізнесу якої оголосили бойкот через її українофобський анекдот про "бандерівців" на тлі Кремля, заявила що "ситуацію вирвали з контексту".

Текст заяви опублікував Табло ID

"Через вирвану з контексту ситуацію мене втягують у скандал... Що стосується анекдоту, то я не переслідувала мети образити ним будь-кого. Я приношу щирі вибачення, якщо це обурило чиїсь почуття", - заявила.

 

Тим часом інтеренет-магазин Rozetka зняв з продажу всю продукцію ТМ Yaro, повідомив блогер Сергій Стерненко.

"Ще учора Rozetka продавала 56 найменувань Yaro, і в наявності були вони майже усі, та сьогодні протягом дня більшість товарів було видалено, а на всіх 20, які ще показує у пошуку, стоїть позначка "відсутній у продажу".

Це єдине правильне рішення, яке може бути в такій ситуації", - написав блогер у Facebook

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Щастя, здоров'я та йди на х*й" - у соцмережах відреагували на звільнення скандального маркетолога Fozzy Group

Юлія Привалова в Instagram опублікувала фото з Червоної площі в Москві, у коментарях розповіла антиукраїнський анекдот про "бандерівців". Позувала на тлі Кремля з чоловіком Данилом Приваловим - сином покійного мера Харкова Геннадія Кернеса.

Жінка є донькою мера Сокирян і колишнього голови Сокирянської райдержадміністрації Василя Козака. Вона - сестра народного депутата Володимира Козака від "Слуги народу".

У центрі Києва Привалова має два кафе - YARO Healthy Point і YARO Healthy Cafe Lipki.

Зараз ви читаєте новину «"Вирвали з контексту" - власниця Yaro про українофобський "жарт"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі