четвер, 16 жовтня 2008 13:51

Вінський: У секретаріаті президента усілякі глупості говорять

Міністр транспорту і зв"язку Йосип Вінський спростовує причетність свого заступника Ігоря Урбанського до компанії-власника судна "Фаїна", яке захопили пірати поблизу берегів Сомалі

Так він прокоментував звернення секретаріату президента до СБУ та Генпрокуратури з проханням перевірити інформацію про ймовірну причетність Урбанського до компанії-власника судна "Фаїна".

"У секретаріаті президента усілякі глупості говорять останнім часом. Ігор Урбанський ніякого відношення до судна "Фаїна" не має", - заявив Вінський.

Також він додав, що власником судна є публічна особа, яку знають всі владні структури.

"Власник судна особисто днями був на засіданні РНБО. Він був учасником всіх переговорів", - заяви Вінський, але не назвав його ім"я.

Як відомо, інформацію про причетність Урбанського до судна "Фаїна" розповсюдило видання "Комерсант-Україна".

"Комерсант" засвідчив, що в триденний термін покаже документи, що підтверджують цю інформацію", - заявила прес-секретар Вінського Вікторія Яковлєва.

"Якщо в триденний термін нам не покажуть цих документів або видання не спростує інформацію, то ми подаємо до суду", - додала вона, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Вінський: У секретаріаті президента усілякі глупості говорять». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі