вівторок, 13 травня 2008 17:57

Вінський пообіцяв повернути морські порти державі

Морські причали будуть повернені державі. Про це повідомив міністр транспорту і зв"язку Йосип Вінський, передає "РБК-Україна".

Він відзначив, що "поки я буду міністром транспорту, ніякі причали нікому віддаватися не будуть". Міністр підкреслив, що порти, які різними методами були відібрані у держави, будуть повернені в держвласність.

Також він повідомив, що в концепції розвитку морських портів, що знаходиться зараз в Кабінеті міністрів, акваторія, земля, причали і інфраструктури залишатимуться в держвласності.

При цьому він відзначив, що діяльність терміналів передаватиметься в приватну власність на аукціонній основі. "Але тільки тим, хто може реалізувати нові технології і збільшити потоки вантажу через порти", - сказав він. Міністр відзначив, що сьогодні в ключових портах тільки на 50% задоволені потреби в перевезеннях, повідомляє РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Вінський пообіцяв повернути морські порти державі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі