пʼятниця, 30 листопада 2007 10:05

Вінський: Плющ абсолютно чітко знищує Ющенка

Депутат Верховної Ради, заступник голови фракції "Блок Юлії Тимошенко" Йосип Вінський вважає, що непідписання депутатом від фракції Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" Іваном Плющем коаліційної угоди дискредитує Президента Віктора Ющенка.

Про це він сказав в ефірі телекомпанії "5 канал" 29 листопада.

"Якщо він не думає про себе, то він (не підписуючи угоду) абсолютно чітко знищує Ющенка, з яким у нього дуже тісні людські відносини", - сказав Вінський.

Він підкреслив, що не розуміє логіки дій Плюща.

"У його діях абсолютно деструктивна, антидержавна позиція", - сказав він.

Вінський зазначив, що не знає реальних причин, з яких цей депутат від НУНС не підписав коаліційної угоди.

На думку представника БЮТ, дії деяких людей з оточення Президента, у тому числі Плюща, шкодять політичному іміджу Ющенка, у результаті чого він втрачає підтримку громадян.

"Я взагалі не розумію логіки деяких людей з оточення Президента, які просто його знищують політично", - сказав він.

29 листопада фракції "Блок Юлії Тимошенко" і Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" у Верховній Раді створили парламентську коаліцію (більшість) - "Коаліцію демократичних сил".

Коаліційну угоду підписали 227 з 228 депутатів, які входять до фракції.

Не підписав коаліційну угоду Плющ, пояснивши це бажанням домогтися консолідації політичних сил у Раді 6-го скликання.

Один з лідерів НУНС Юрій Луценко й лідер БЮТ Юлія Тимошенко сподіваються, що депутат Верховної Ради від НУНС Іван Плющ приєднається до коаліції їхніх фракцій.

Вінський вважає коаліцію його блоку й блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" єдиною корисною для Президента Віктора Ющенка, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Вінський: Плющ абсолютно чітко знищує Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі