четвер, 28 жовтня 2010 15:54

Вінницький депутат шле SMS з проханням голосувати за нього

Вінницький депутат шле SMS з проханням голосувати за нього

Вінницький депутат обласної ради Юрій Мельник агітує жителів Вінниччини голосувати за себе. Він розсилає SMS зі змістом: "Я у списку до обласної ради від партії "Громадянська Позиція" Гриценка. Підтримайте мене, проголосуйте за номер 33 і перекажіть знайомим. Дякую Вам. Юрій Мельник".

"За роки роботи депутатом в обласній раді я зрозумів, що людей дратують біг-борди, роздача листівок стає неефективною. Тому я попросив знайомих зібрати якомога більше телефонних номерів жителів Вінниччини і розіслав їм SMS. Також брав телефони зі своїх архівів", - пояснив Мельник.

"До мене, як до депутата обласної ради зверталося чимало людей. Тепер буду всіх їх вітати таким чином зі святами. Після виборів обов'язково подякую так само за їхній вибір", - зауважив він.

За словами Мельника, він зрозумів, що це ефективний метод агітації, "бо розіславши близько тисячі SMS я отримав таку ж кількість дзвінків".

"Люди дякували за увагу, яка була проявлена індивідуально до них. Обіцяли переказати прохання своїм знайомим", - додав депутат.

Як відомо, партію "Громадянська Позиція" очолює Анатолій Гриценко.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Вінницький депутат шле SMS з проханням голосувати за нього». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі