середа, 15 жовтня 2008 12:34

Вінницькі депутати просять Ющенка скасувати догану їхньому губернатору

Депутати Вінницької облради на позачерговій сесії в середу ухвалили звернення до президента з проханням скасувати свій указ про винесення главі обладміністрації Олександру Домбровському догани.

За дане рішення проголосували 53 депутата з 63 присутніх на сесії (усього депутатський корпус Вінницької облради налічує 100 осіб), повідомляє Обком.

Своє рішення депутати мотивували тим, що Домбровський "є безумовним лідером у регіоні, у якому демонструє всій державі приклад політичної стабільності".

На сесії, яку екстрено скликав Домбровський під приводом необхідності внесення змін у бюджет, йшлося про те, що "політичні еліти Вінниччини відмовляються приймати заяву Домбровського про відставку як остаточне рішення про припинення його повноважень на цій посаді".

Депутати вважають, що "інтереси окремих чиновників секретаріату президента не повинні спричинити дестабілізацію в регіоні".

Присутній на сесії Домбровський не став стверджувати, що його рішення про відставку є остаточним.

Як відомо, у вівторок Домбровський заявив про те, що подав у відставку через ситуацію із секретаріатом президента і безпосередньо догану з боку президента.

Зараз ви читаєте новину «Вінницькі депутати просять Ющенка скасувати догану їхньому губернатору». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі